23. detsember 2011

Võimatu missioon: Variprotokoll

Kui agent Hannaway'lt (Josh Holloway) varastakse dokumendid, mis sisaldavad vene tuumarakettide stardikoode on IMF'i direktorile (Tom Wilkinson) selge, et vaid tavalistest agentidest selle olukorra lahendamiseks ei piisa. Taaskord tuleb teenistusse kutsuda legendaarne Ethan Hunt (Tom Cruise), kes hetkel Moskvas vangis istub. Ethani kongist välja murdmine saab Jane'i (Paula Patton) ja Benji (Simon Pegg) missiooniks. Pärast põgenemist peab meeskond seekordse kurikaela - Koobalti isiku tuvastamiseks sisse murdma Kremlis asuvaasse ülisalajasse arhiivi, kuid ootamatult läheb kõik väga valesti.

Pärast Kremlis toimunud plahvatuse IMF kaela määrimist peavad Ethan, Benji, Jane ja punti lisandunud analüütik Brandt (Jeremy Renner) maailma ähvardava tuumasõja peatamise vaid enda õlgadele võtma. Järgnev pead-pööritav seiklus viib meeskonna nii luksuslikku Dubaisse, kui kuumaverelisse Indiasse.

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)

Võimatu missiooni sedakorda juba neljas film jääb oma žahnrile tõetruuks ja on tõupuhas action-film. Väga sügavat sisu ei maksa oodata, aga ei saa ka öelda, et kõik kohe esimesel minutil lõpuni selge oleks. Nii nagu eelmistes filmides ei ole seegi kord puudust füüsikaseadusi eiravatest trikkidest ja ulmelistest tehnikavidinatest. Muidugi ei saa mainimata jätta ka koomilisi vahepalasi, eriti just Simon Peggi esituses.

Variprotokoll on sarnaselt kõigi Võimatu Missiooni filmidega suurepärane meelelahutus, kui ülejäänud on meelt mööda, siis peaks ka viimase filmi vaatamiseks sammud kinosaali seadma. Mina annan omalt poolt hindeks 7 / 10.

1 kommentaar:

  1. vaadake ka teisi arvustusi:

    http://criticbird.wordpress.com/

    VastaKustuta