10. detsember 2011

Rummipäevik

Paul Kemp (Johnny Depp) on kirjanik, kellel on raskusi oma sõnade leidmisega. Kaks raamatut, mis autori sulest valminud, ei ole kirjastajate poolt heakskiitu leidnud. Et oma tõelist stiili leida otsustab Kemp 1950. New Yorgi selja taha jätta ja kolib Puerto Ricosse, et seal kohalikule ajalehele kirjutades eluga edasi minna. Kohale jõudes avastab ta, et Lottermani (Richard Jenkins) juhitud ajalehest The Daily News ei ootagi keegi tõsiseltvõetavaid arvamuslugusid või probleemide kajastamist – Puerto Ricot tuleb lugejatele näidata paradiisina.

The Rum Diary (2011)
Rummi, karnevalide ja kauniste naiste vahepeal peab Paul otsustama, kas lüüa kampa kohalike ärimeeste grupiga ja elada ilusat elu, või siiski olla tõeline ajakirjanik ja kamp paljastada. Grupi ninameest Sandersoni kehastab Aaron Eckhart. Kirjamehe valikut ei tee kindlasti lihtsamaks ka Sandersoni tüdruksõber Chenault (Amber Heard), kes peategelasele juba varem silma jäi. 

Kuigi filmi žanriks on kirjutatud komöödia siis ainult naerutamist oodates võib see film pettumuse valmistada, kuigi naerma ajavaid kohti oli lavateoses mitmeid. Tunduvalt suurem kaal on filmi peategelase täiskasvanuks saamise lool. Kuigi see ei olnud Johnny Deppy kõige glamuursem roll, siis täitis ta seda siiski suurepäraselt, samuti tegi minu arvates fantastilise esituse Giovanni Ribisi kehastades elukutselisest joodikust The Daily News’i poliitika ja usu korrespondenti - Moburg ’i. 

Kokkuvõtteks saab film minult punktisummaks 6/10.

1 kommentaar:

  1. Lugege ka teisi arvustusi>
    http://criticbird.wordpress.com/

    VastaKustuta